Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Moijj! Olen Sivuston ylläpitäjä, Pirpana. Idea sivuista lähti liikkeelle toisen sivustoni, Pelijamusanetin myötä, ajattelin tehdä sivuston jossa käsitellään pääasiassa The Sims 2 pelejä. Myöhemmin mukaan tuli myös The Sims 3 ja nyt täällä on kaikenlaista materiaaleja noihin peleihin liittyen.

Ennen Simsammiota olin tehnyt The Sims 2 fanit nimisen sivuston, mutta poistin ne huonon nimivalinnan takia, ja olin myös sotkenut värit niin pahasti, ettei muokkaaminen tuntunut minusta enää järkevältä...

Lukuisia kysymyksiä ja vastauksia (lisää voi kysyä vieraskirjassa)

Miksi teit sivut suntuubiin etkä esimerkiksi websiin? En osaa tehdä sivuja websillä, englannintaito on hiukan hakusessa... Suntuubi on monipuolinen ja hyvä kotisivujentekoon joten pärjään tällä erittäin hyvin=)

Mitkä The Sims pelit omistat? The Sims 2, johon lisäosat yliopisto, yöelämää, lemmikkielämää, vuodenajat, matkoilla ja kaupunkikämppä. Lisäksi The Sims pelit ja kaikki seitsemän lisäosaa, The Sims 3 sekä PlayStationille The Sims Ryntää raitille, sekä The Urbz Sims in the City.

Mikä The Sims 2:sen lisäosa on paras? Tämä on vaikea kysymys. Pidän erityisesti Vuodenajoista, sillä se tuo peliin paljon aitoutta, koska tulee talvi ja voi tulla sateita ja muita luonnonilmiöitä, kuten ukkonen. Kaupunkikämppä on myös todella mainio, vuokralla asuminen on tosi hyvä lisä Sims 2 sarjaan.

Kuinka usein pelaat simsiä? Pelaan vain viikonloppuisin ja pelaan yhtenä päivänä n. 4 tuntia, joskus enemmän, joskus vähemmän. Jotkut viikot saattavat olla niin kiireisiä, että en ehdi pelata ollenkaan. Lomilla pelaan yleensä viikollakin.

Kuinka usein päivität Simsammiota? Pävitän kolmena päivänä viikossa, käyn sivuilla useamminkin.

Mitä kirjoitat Simsammion päiväkirjaan? Kerron lyhyesti mitä olen milloinkin tehnyt sivulle ja saatan höpistä joskus jotain ihan muutakin...

Parasta päivityksessä? Vieraskirjaviesteihin vastailu. Pidän siitä, että sivuillani on käyty ja arvostan kaikkia kommentteja. Lisäksi pidän kuvien lisäilystä ja tarinoiden kirjoittamisesta ja laitan tarkasti sivuston ilmoituksia ilmoitustaululle.

Miksi nimimerkkisi on Pirpana? Se idea tuli yhdeltä ystävältäni, joka sanoi minua joskus vuosia sitten Pikku Pirpanaksi. Kun keksimme Pelijamusanetin toisen päivittäjän kanssa nimimerkkejä itsellemme, mieleeni kolahti sitten se Pirpana ja siitä se tuli.

Mitä turhia juttuja Simsammiossa mielestäsi on? Varmaan foorumi, ei sinne kukaan ole kirjoittanut...

Mitä musiikkia kuuntelet? Kuuntelen hyvin monenlaista musiikkia. Lemppareitani ovat esimerkiksi Gunnarit, Children of Bodom, Nightwish, Metallica, Tarja Turunen ja pidän myös monista muista bändeistä. Esimerkiksi Green Dayllä ja Marilyn Mansonilla on muutama ihan hyvä kappale, mutta ne eivät kuitenkaan kuulu suosikkibändeihini.

Paras kouluaine? Jaa, jaa... Kotitalous? Se on tosi kiva ja lisäksi tykkään kässästä ja musiikista.

Kielet, joita osaat? Englantia aika hyvin, ruotsia pikkiriikkisen, muutama sana Japania...

Mitä lehtiä luet? Hevoshullua, Villivarsaa, Suosikkia ja Aku Ankkaa.

Parhaat sarjakuvat? Jotkut mangat on hyviä, sit myös Aku Ankat.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Musisoin aika paljon. Soitan monia soittimia kotosalla, mutta käyn myös soittotunnilla ja teoriassa. Lisäksi kirjoitan paljon, käsin tai koneella, säveltelen omia kappaleita ja keksin sanoituksia, surffaan netissä ja urheilen. Pidän erityisesti juoksemisesta, yleisurheilusta ja hiihtämisestä. Koripallo on myös hauskaa. Yksi tärkeä harrastus on myös ratsastus, rakastan kovia laukkakierroksia! Shoppailen myös mielelläni Joensuussa.

Mistä ostat vaatteesi? Ostan vaatteita vähän sieltä sun täältä ja yhdistelen niitä. Eniten kuitenkin tulee käytyä Joensuun Isossa Myyssä ja sen lähialueilla. Hyviä vaatekauppoja ovat mm. H&M, Seppälä ja Underground store...

Paras jäätelömaku? Lakritsa

Hyvät puolet? Varmaan se, että en ole herkkä suuttumaan, enkä ole yleensä epäystävällinen muille.

Huonot puolet? Sitten jos suutun, saatan murjottaa aika pitkään...

Miten innostuit simsistä? Iskä osti pleikkarin pikkuveljelleni ja menin itsekin katselemaan pelihyllyjä ja iskin silmäni Sims Ryntää Raitille peliin, se oli alennuskorissa. Iskä osti sen minulle ja pidin siitä. Innostuin sitten muistakin simspeleistä, ostin The Simsin tietokoneelle. Pelasin sitä usein ja ostin pleikkarille The Urbz Sims in the City:n. Pelasin niitä pelejä ja sitten sain The Sims Keräilykokoelman. Lopulta kyllästyin siihen peliin, koska olin pelannut kaverin luona Sims 2:sta ja manguin äitiä ostamaan sen minulle. Lopulta sain sen ja yritin kerätä kaikki lisäosat. Kaksi puuttuu... Sitten, kun tietoa alkoi kehittyä paljon, tein nettisivut. Lopulta ilmestyi The Sims 3 ja ostin sen aika heti sen ilmestyttyä. Sitten olenkin vain pelaillut ja pelaillut...

Paras Sims sivu? Monet, joilla olen käynyt ovat mielestäni tosi hyviä ja kirjoittelenkin ahkerasti suosikkisivujeni vieraskirjoihin. Paras taitaa kuitenkin olla Hansims.


©2019 Simsammio - suntuubi.com