Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

The Sims 2 Matkoilla

Nyt voit viedä simisi lomailemaan paratiisisaaren hiekkarannoille, kauniiseen vuoristomaisemaan tai kiinalaiseen Kaukoitään. Luo itse omat lomakohteesi tai vie simisi valmiiseen kohteeseen.

Lomalle lähteminen

Lomalle lähtö on helppoa ja yksinkertaista. Mene vain puhelimelle ja kohtaan hoida loma-asioita. Voit ostaa vuokra-asunnon lomakohteesta, jossa voit viettää loman tai sitten varata loman hotelliin. Kun muokkaat tietoja lomasta, hinta muuttuu sen mukaan. Päätä aluksi loman lähtöpäivä ja pituus kolmesta päivästä yhteen viikkoon.

Lomakohteet ja niiden luominen

Matkoilla lisäosan mukana tulee kolme valmista lomakohdetta, Takemizu-kylä (Kaukoitä), Kolmijärvi (vuoristo), sekä Twikkii-saari (paratiisisaaret). Jokaisella lomakohteella on omat tapansa ja ihmisensä, jotka opettavat sinulle paikallisia tapoja ja muuta nähtävää. Voit itsekin tehdä lomakohteen Kaukoitään, Vuoristoon tai Paratiisisaarille. Päätä vain kohteen nimi ja valitse mieleisesi kaavoitukset ja luo hotelleja.

Matkamuistot ja valokuvat

Mitä enemmän simisi ostaa tai löytää matkamuistoja, sitä hauskempi loma hänellä on. Hän voi pyytää toista simiä ottamaan itsestään valokuvaa ja poseerata haluamallaan tavalla aina istuma-asennosta voittajamerkkiin. Kuvat tallentuvat loma-kuvat albumiin, mutta osista kuvista saattaa tulla huonolaatuisia. Kun olet päässyt lomalta kotiin, voit netin kautta tilata lomavalokuva-albumin, joka saapuu kotiovelle ja voit sitten milloin vain tarkastella kuvia.

Uutuudet

Nyt voit vihdoinkin tehdä ihanan rantatontin! Se pitää asettaa rannalle siten, että sen pitää yltää osittain veteen ja osittain tielle. Sitten voit laittaa simisi uimaan järvessä tai vaikkapa laittaa sinne merirosvolaivan, missä voi leikkiä ja kiipeillä tai tehdä muuta jännittävää. Lisäksi suuria uutuuksia ovat mm. hierontapöytä ja sauna, joiden antimista simisi voivat nauttia.


©2019 Simsammio - suntuubi.com